قسمی شیرینی است که از آرد نخود و روغن و شکر سازند .
نان نخودچی
فرهنگ فارسی
لغت نامه دهخدا
دانشنامه عمومی
نان نخودچی یکی از شیرینی های سنتی قزوین و از معروفترین شیرینی های ایرانی است. برای تهیه آن باید از بهترین مواد اولیه استفاده شود. مواد لازم برای تهیه نان نخودچی، آرد نخودچی خیلی نرم، پودر شکر نرم و روغن است. طرز تهیه نان نخودچی بدین صورت است که پودر شکر و روغن را با هم مخلوط می کنند و هم می زنند تا کاملاً نرم و لطیف شود. سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و مالش می دهند تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند. خمیر را در یک کیسۀ نایلونی یک یا دو روز می گذارند بماند. سپس خمیر را روی میز به قطر یک سانتیمتر باز می کنند و با قالب های کوچک مخصوص نان نخودچی قالب می زنند و در سینی می چینند و در فری که از قبل گرم شده با حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می پزند تا نان ها طلایی شوند. این خمیر خشک تر از سایر خمیرها است و باید با مالش و ورز دادن آن را نرم کرد.
منتظمی، رزا، هنر آشپزی، تهران: رزا منتظمی، بهار ۱۳۶۶، ص ۷۷۹.
منتظمی، رزا، هنر آشپزی، تهران: رزا منتظمی، بهار ۱۳۶۶، ص ۷۷۹.
wiki: نان نخودچی
کلمات دیگر: