شیش اَنداز
در آشپزی ایرانی، نوعی خاگینه، فراهم آمده از تخم مرغ، پیاز حلقه حلقه بریده، شکر، زعفران، و اندکی نمک. پیاز را در تابۀ کره جوش بر آتش ملایم تفت می دهند و چون رنگی به خود گرفت، بدان زعفران در آب داغ حل شده و شکر می افزایند و تا مخلوط جوش آمد، تخم مرغ را در تابه می شکنند. نمک را پس از بستن تخم مرغ می پاشند.
در آشپزی ایرانی، نوعی خاگینه، فراهم آمده از تخم مرغ، پیاز حلقه حلقه بریده، شکر، زعفران، و اندکی نمک. پیاز را در تابۀ کره جوش بر آتش ملایم تفت می دهند و چون رنگی به خود گرفت، بدان زعفران در آب داغ حل شده و شکر می افزایند و تا مخلوط جوش آمد، تخم مرغ را در تابه می شکنند. نمک را پس از بستن تخم مرغ می پاشند.
wikijoo: شیش_انداز