کلمه جو
صفحه اصلی

کتاب اشپزی

فارسی به انگلیسی

cookbook

فارسی به عربی

کتاب الطبخ

مترادف و متضاد

cookbook (اسم)
کتاب اشپزی، کتاب طباخی

دانشنامه عمومی

کتاب آشپزی. کتاب آشپزی به کتابی گفته می شود که دارای مجموعه ای از دستور العمل های تهیه انواع غذا، ترشی، مربا، دسر، پیش غذا، سالاد و نظیر آن است. کتاب های آشپزی امروزی دارای نکات مختلف آشپزخانه با صفحات رنگی هستند. قدیمی ترین کتاب آشپزی اروپایی به زبان لاتین بوده است. از معروف ترین کتاب های آشپزی ایرانی می توان به هنر آشپزی اثر رزا منتظمی و کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز تألیف نجف دریابندری و همسرش فهمیه راستکار اشاره کرد. البته نخستین دایره المعارف آشپزی ایران هم با عنوان «از خورشخانه ایران باستان تا آشپزخانه هر استان» که ماحصل دو دهه تحقیق و پژوهش ساناز مینایی، مدرس آشپزی است، در اسفند ماه 95 به صورت رسمی در سرای محله شهرداری تهران رونمایی شد.
Janice Bluestein Longone Culinary Archive
The Food and Cookery Collection of the Fales Library at NYU
Books for Cooks - a learning resource on the history of cookery books from the British Library
Feeding America at Michigan State University Digital Library -- a collection of influential early American cookbooks, including a large number of books specializing in immigrant cuisine
Home Economics (including cookbooks) at Project Gutenberg
Menus and Cookbooks at The New York Public Library
Bibliography of Creole & Cajun Cookbooks at Nola Cuisine

پیشنهاد کاربران

Cook book

recipe book


کلمات دیگر: