کلمه جو
صفحه اصلی

تامال

دانشنامه عمومی

تامال (اسپانیایی: tamal، از ناواتلی: tamalli) یک غذای سنتی آمریکای جنوبی است که از از ماسا (خمیر نشاسته ای، معمولاً بر پایه ذرت) ساخته شده، و در یک لفاف برگ بخارپز یا جوشانده می شود. لفاف آن پیش از خوردن کنار گذاشته می شود. تامال ها را می توان با انواع گوشت، پنیر، میوه، سبزی، چیلی یا هر فراهم آورده ای بسته به سلیقه پر کرد، و هر دوی آکناک و مایع پخت ممکن است چاشنی زده شوند.

پیشنهاد کاربران

تامال نام نوعی غذای باستانی است، این غذای سنتی از ۱۵۰۰ سال پیش قبل از میلاد طبخ می شود و حتی برخی آن را به ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد هم نسبت می دهند. نام این غذا از غذای پیراشکی شده تامالی گرفته می شود. گفته می شود که مایاها این غذا را تهیه می کردند و داخل آن را با ماهی، لوبیا و تخم مرغ پر می کردند. گاهی اوقات هم تامال را پر نمی کردند.



کلمات دیگر: