آب نبات تافی افرا. افرا نوعی اب نبات (گاهی اوقات تافی افرا در زبان انگلیسی کانادایی، تایر D'érable در زبان فرانسوی کانادایی؛ همچنین قند در برف یا آب نبات در برف در ایالات متحده) است آب نبات افرا ساخته شده توسط جوشاندهٔ شیره گیاهی افرا که از درخت افرا گرفته می شود. اما قبل از زمانی که آن را تبدیل به کره افرا یا شکر افرا می کنند. این بخشی از فرهنگ سنتی در کبک، انتاریوی شرقی، نیوبرانزویک و شمال نیو انگلند است. در این مناطق، شیره افرا بر روی برف ریخته می شود و سپس با یک قاشق چوبی کوچک مانند چوب پاپ کیک یا یک چنگال شام فلزی برداشته می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به Maple taffy در ویکی انبار
آب نبات با جوشاندن شربت افرا به حدود ۱۱۲ درجه سانتیگراد (۲۳۴درجه فارنهایت) می رسد. بهتراست از دماسنج آب نبات استفاده شود. مایع ضخیم ممکن است در یک شعله بسیار کم یا در یک ظرف آب گرم نگهداری شود، اما نباید از آن به شکل کریستال های دانه ای شود. سپس این مایع روی برف پاک ریخته می شود، و پس از آن سرد می شود که به سرعت در حال ضخیم شدن است. هنگامی که به اندازه کافی سفت شد، آب نبات را می توان برداشت و خورد. شربت اولیه را در دمای بالاتر جوش می دهد،نتیجه نهایی ضخامت آبنبات بیشتر خواهد بود. به طور معمول مانند دا نه های نرم است، این نوع آبنبات اغلب در کنار ساخت شربت افرا در کارخانه قند یا کلبهٔ روستایی تهیه می شود.
تمرین در کبک، در یک "cabane à sucre" (به معنای واقعی کلمه، کلبهٔ روستایی، در فضای باز که شیره افر به شربت و شکر جوشانده می شود) انجام می شود و آبنبات تافی با غذاهای سنتی کبکی مصرف می شود، از جمله بسیاری از مردم شکر افرا را به عنوان یک چاشنی برای غذاهای گوشتی استفاده می کنند. در نیو انگلند، آب نبات نرم به طور سنتی با دونات، ترشی تره فرنگی و قهوه سرو می شود. ترشی و قهوه برای مقابله با شیرینی شدید آب نبات استفاده می شود.
آبنبات تافی افرا در استان کانادایی منیوبا نیز با استفاده از شربت از درخت افراجعبه ای ساخته می شود (همچنین به عنوان جعبه بزرگ شناخته می شود). شربت و تافی که از جعبهٔ افرا تولید می شود عموماً تیره تر و عطر و بوی خاصی دارد که از شکر افرا ساخته شده است.
پرونده های رسانه ای مربوط به Maple taffy در ویکی انبار
آب نبات با جوشاندن شربت افرا به حدود ۱۱۲ درجه سانتیگراد (۲۳۴درجه فارنهایت) می رسد. بهتراست از دماسنج آب نبات استفاده شود. مایع ضخیم ممکن است در یک شعله بسیار کم یا در یک ظرف آب گرم نگهداری شود، اما نباید از آن به شکل کریستال های دانه ای شود. سپس این مایع روی برف پاک ریخته می شود، و پس از آن سرد می شود که به سرعت در حال ضخیم شدن است. هنگامی که به اندازه کافی سفت شد، آب نبات را می توان برداشت و خورد. شربت اولیه را در دمای بالاتر جوش می دهد،نتیجه نهایی ضخامت آبنبات بیشتر خواهد بود. به طور معمول مانند دا نه های نرم است، این نوع آبنبات اغلب در کنار ساخت شربت افرا در کارخانه قند یا کلبهٔ روستایی تهیه می شود.
تمرین در کبک، در یک "cabane à sucre" (به معنای واقعی کلمه، کلبهٔ روستایی، در فضای باز که شیره افر به شربت و شکر جوشانده می شود) انجام می شود و آبنبات تافی با غذاهای سنتی کبکی مصرف می شود، از جمله بسیاری از مردم شکر افرا را به عنوان یک چاشنی برای غذاهای گوشتی استفاده می کنند. در نیو انگلند، آب نبات نرم به طور سنتی با دونات، ترشی تره فرنگی و قهوه سرو می شود. ترشی و قهوه برای مقابله با شیرینی شدید آب نبات استفاده می شود.
آبنبات تافی افرا در استان کانادایی منیوبا نیز با استفاده از شربت از درخت افراجعبه ای ساخته می شود (همچنین به عنوان جعبه بزرگ شناخته می شود). شربت و تافی که از جعبهٔ افرا تولید می شود عموماً تیره تر و عطر و بوی خاصی دارد که از شکر افرا ساخته شده است.
wiki: آب نبات تافی افرا