کلمه جو
صفحه اصلی

سوکی یاکی

فارسی به انگلیسی

sukiyaki


دانشنامه عمومی

سوکی یاکی (به ژاپنی: すき焼き sukiyaki) یکی از غذاهای آشپزی ژاپنی است. در تهیهٔ این غذا نخست گوشت به همراه سایر مواد کمی سرخ شده و سپس توسط آب پزی ملایم پخته می شود.
گوشت نازک برش گاو ۴۰۰ گرم
تره فرنگی ۲ ساقه
کُون نیاکو یک بسته
شیتاکه ۱۲ عدد
توفو یک بسته
شون گیکو (گلی از خانواده گل ستاره ای ها)
در صورت تمایل سبزیجات مختلف مانند اِنوکی تاکه، گوبو، سیب زمینی
مواد لازم برای ۴ نفر.
چاشنی ها
طرز تهیه:


کلمات دیگر: