کلمه جو
صفحه اصلی

ترش تره

دانشنامه عمومی

ترش تره یکی از انواع خورش است که از سبزی مخلوط (شوید، گشنیز، نعناع، جعفری تفت داده شده)، آرد برنج یا برنج نیم کوب، روغن، سیر خورد شده و تفت داده شده، اسفناج، آب نارنج، تخم مرغ و نمک تهیه می شود.

دانشنامه آزاد فارسی

تُرش تَره
از غذاهای معروف منطقۀ گیلان، فراهم آمده از تخم مرغ، سیر کوبیده، سبزیِ ساطوری شده (تره، جعفری، نعنا، اسفناج، و خالواش)، اندکی برنج، آب نارنج، زردچوبه، روغن، و نمک و فلفل. برنج را روی آتش ملایم می گذارند تا لعاب دهد. آن گاه سبزی را بدان می افزایند و چندان بی در بر آتش باقی می گذارند که آب آن کاسته شده و بیش از یک پیمانه آب در مخلوط نماند. مخلوط سیر تفت داده و نمک، زردچوبه، و تخم مرغ را در تابۀ روغن جوش می گردانند و در پایان نمک، فلفل، و آب نارنج می افزایند. اگر به این مخلوط آب نارنج نیفزایند، بدان شیرین تره می گویند.

گویش مازنی

نوعی خورشت ترش مزه که در آن حبوبات و ادویه به مقدار زیاد ...


/tershe tare/ نوعی خورشت ترش مزه که در آن حبوبات و ادویه به مقدار زیاد به کار رفته باشد


کلمات دیگر: