کلمه جو
صفحه اصلی

خمیر شکر

دانشنامه عمومی

خمیر شکر در کشور انگلستان (به انگلیسی: Sugar paste) یا (به انگلیسی: rolled fondant)، خمیری بسیار شیرین است که معمولاً از شکر قنادی ساخته می شود و با فوندانت (به انگلیسی: fondant) متفاوت است. گاهی اوقات این خمیر به عنوان آدامس قندی نام برده می شود. این خمیر برای پوشش کیک، استفاده در قالب و تزئین کیک و بسیاری از موارد دیگر استفاده می شود.
مارزیپان
فوندانت
خمیر شکری که در بازار به فروش می رسد کاملاً سفید است. رنگ خمیر را می توان به آسانی با مواد رنگی خوراکی تغییر داد و تقریباً به هر رنگ می توان در این شیوه دست پیدا کرد. یکی از بزرگترین مزایای استفاده از ارقام تجاری این است که معمولاً آنها را می توان برای مدت زمان طولانی ذخیره کرد.
به چندین روش می توان خمیر شکر را درست کرد. نوع سریع و نپخته آن از آمیخته شدن سفیده تخم مرغ، گلوکز و شکر قنادی تهیه می شود. نوع پخته آن حاوی روغن گیاهی جامد سفید، آبلیمو، آب و شکر قنادی است.


کلمات دیگر: