خَمْفًروش از شیرینی های مشهور مردم ساحلی خلیج فارس است که در جنوب ایران و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس تهیه می شود. مواد اصلی تهیه خمفروش عبارتند از: آرد برنج، آرد گندم، شکر، تخم مرغ، و آب. مواد را با هم آمیخته خمیر درست می کنند و در روغن سرخ می کنند. بنا به سلیقه از شیر و زعفران و هل و گلاب نیز در تهیه خمیر خمفروش استفاده می شود.
انواع شیرینی ایرانی
هر دانه خمفروش دارای تقریبا ۶۳ کیلوکالری، ۱ گرم پروتئین، ۸٫۵ گرم کربوهیدرات و ۳ گرم چربی است.
انواع شیرینی ایرانی
هر دانه خمفروش دارای تقریبا ۶۳ کیلوکالری، ۱ گرم پروتئین، ۸٫۵ گرم کربوهیدرات و ۳ گرم چربی است.
wiki: خمفروش