(گِ ) [ فر. ] ( اِ. ) نوعی نان باریک لوله ای شکل .
باگت
فرهنگ معین
دانشنامه عمومی
باگت (فرانسوی: Baguette) یا باگرد نان باریک پهن فرانسوی است که معمولاً با استفاده از خمیر پایه نازک (خمیر، هرچند بدون شکل، توسط قانون فرانسه تعریف شده) پخته می شود. پهنای آن و پوسته ترد آن نیز قابل تشخیص است.
یک نان باگت استاندارد قطری در حدود ۵ یا ۶ سانتی متر دارد (۲ یا ۲⅓ اینچ) دارد و معمولاً طول آن در حدود ۳۵ سانتی متر (۲۴ اینچ) است؛ با اینکه می تواند طولی در حدود ۱ متر (۳۹ اینچ) داشته باشد.
از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته می شود، سفید و خوش طعم است. گاه این نوع نان را نیم پز به بازار عرضه می کنند و برای پُخت کامل، باید آن را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در دمای بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد (در تاون یا تنور) نهاد.
یک نان باگت استاندارد قطری در حدود ۵ یا ۶ سانتی متر دارد (۲ یا ۲⅓ اینچ) دارد و معمولاً طول آن در حدود ۳۵ سانتی متر (۲۴ اینچ) است؛ با اینکه می تواند طولی در حدود ۱ متر (۳۹ اینچ) داشته باشد.
از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته می شود، سفید و خوش طعم است. گاه این نوع نان را نیم پز به بازار عرضه می کنند و برای پُخت کامل، باید آن را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در دمای بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد (در تاون یا تنور) نهاد.
wiki: باگت
کلمات دیگر: