کلمه جو
صفحه اصلی

نان خمیر ترش

دانشنامه عمومی

نان خمیر ترش (انگلیسی: Sourdough) نانی است تولید شده به وسیلهٔ تخمیر طولانی مدت خمیر با استفاده از لاکتوباسیلوس و مخمرهایی که به طور طبیعی رخ می دهند. این نان در مقایسه با نان های درست شده با استفاده از مخمرهای کشت داده شده، معمولاً طعم ترش ملایمی دارد که ناشی از اسید لاکتیک تولید شده توسط لاکتوباسیلوس است.
پرونده های رسانه ای مربوط به نان خمیر ترش در ویکی انبار

فرهنگستان زبان و ادب

{sourdough bread} [علوم و فنّاوری غذا] نان تولیدشده از خمیری که با خمیرترش ورآمده است و لاکتیک اسید دارد


کلمات دیگر: