[شیمی] مادهای که با کاهش کشش سطحی مانع تشکیل حباب در یک مایع میشود [علوم و فنّاوری غذا] نوعی افزودنی غذایی که تشکیل کف را به تعویق میاندازد یا از آن جلوگیری میکند متـ . ضدکف
مادۀ ضدکف
فرهنگ فارسی
فرهنگستان زبان و ادب
{antifoaming agent} [شیمی، علوم و فنّاوری غذا] [شیمی] ماده ای که با کاهش کشش سطحی مانع تشکیل حباب در یک مایع می شود
[علوم و فنّاوری غذا] نوعی افزودنی غذایی که تشکیل کف را به تعویق می اندازد یا از آن جلوگیری می کند
متـ . ضدکف
کلمات دیگر: