کلمه جو
صفحه اصلی

مادۀ ضدکف

فرهنگ فارسی

[شیمی]‌ ماده‌ای که با کاهش کشش سطحی مانع تشکیل حباب در یک مایع می‌شود [علوم و فنّاوری غذا] نوعی افزودنی غذایی که تشکیل کف را به تعویق می‌اندازد یا از آن جلوگیری می‌کند متـ . ضدکف


فرهنگستان زبان و ادب

{antifoaming agent} [شیمی، علوم و فنّاوری غذا] [شیمی] ماده ای که با کاهش کشش سطحی مانع تشکیل حباب در یک مایع می شود [علوم و فنّاوری غذا] نوعی افزودنی غذایی که تشکیل کف را به تعویق می اندازد یا از آن جلوگیری می کند متـ . ضدکف


کلمات دیگر: