کلمه جو
صفحه اصلی

ماده غذایی ضروری

دانشنامه عمومی

ماده غذایی ضروری یک ماده غذایی مورد نیاز بدن است که بدن اصلاً نمی تواند آن را تجزیه کند یا اندازه تجزیه شده میزان مورد نیاز برای سلامتی را تأمین نمی کند. (مثل: نیاسین و کالین) و بنابراین باید از طریق رژیم غذایی تأمین شود. مواد غذایی ضروری با جمع آوری مدارک فیزیولوژیکی که اهمیت وجود آن ها را در رژیم غذایی نشان می دهد هم تعریف می گردند، همان طور که به عنوان در جدولهای تصویب شدهٔ دولت آمریکا برای DRI(سیستم توصیه های غذایی از طرف آکادمی ملی پزشکی ایالات متحده آمریکا) بیان شده است.
آلفا-اسید لینولئیک (ALA،۱۸:۳)، یک اسید چرب امگا ۳
اسید لینولئیک (LA،۱۸:۲)، اسید چرب امگا-۶
تعدادی از انواع مواد غذایی ضروری بدن شامل ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری، و آمینو اسیدهای ضروری هستند. گونه های مختلف موادغذایی ضروری بسیار متفاوتی دارند. برای مثال پستانداران اسید اسکروبیک خودشان را تجزیه می کنند، و بنابراین آن به عنوان مواد غذایی ضروری برای چنین گونه هایی محسوب نمی شود؛ ولی برای انسانها، که به منابع بیشتر اسید اسکوربیک (که در زمینه مواد غذایی با نام ویتامین ث شناخته شده است) نیاز دارند.
میزان زیاد بیشتر مواد غذایی ضروری موجب مسمومیت می گردد. بعضی را هم می توان در یک رژیم غذایی استاندارد بدون داشتن تأثیرات بیماریزا بیشتر استفاده کرد.
اسیدهای چرب به خاطر نداشتن آنزیمی که برای تولیدشان نیاز هست، نمی توانند توسط انسان سنتز شوند.

پیشنهاد کاربران

Nutritious food


کلمات دیگر: