کلمه جو
صفحه اصلی

کباب بختیاری

دانشنامه عمومی

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده می شود. برحسب سلیقه می توان به جای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کرد.
نج‍اتی، فروغ، هن‍ر آشپ‍زی ایرانی، ته‍ران: خش‍ایار، ۱۳۷۴
کبابی که بختیاری های اصیل تهیه می کنند از راسته گوسفندی استفاده می شود.به این شکل که در یک سیخ یکی در میان یک تکه گوشت گوسفندی ویک تکه چربی(دنبه) به سیخ زده می شود.

پیشنهاد کاربران

نام کبابی مشهور از قوم لر بختیاری


کلمات دیگر: