کلمه جو
صفحه اصلی

هارالسون

دانشنامه عمومی

هارالسون یک رقم سیب متوسط و مخروطی شکل است.
این سیب رنگ قرمز و منفذهای بزرگ نسبتاً آشکار دارد. سیب های هارالسون ترد و آبدار بوده و مزهٔ تندی دارند. برای مصرف خام، پختن مناسب هستند و انتخابی عالی برای درست کردن پای به شمار می روند. پوست آن سفتی متوسط و ساقهٔ آن هم اندازهٔ متوسط دارد.
سیب هارالسون توسط مرکز پژوهشی باغبانی و گل کاری مینه سوتا در ۱۹۲۲ معرفی شد. این سیب را به افتخار سرپرست مزرعهٔ پرورش میوهٔ دانشگاه مینه سوتا نامگذاری شد.


کلمات دیگر: