کال کباب یا کل کباب یکی از غذا های محلی در استان گیلان است.مواد کال کباب را بادنجان کباب شده بر روی زغال یا کف فر، آب انار ترش با آب غوره یا دانه انار ترش، سبزی های نعنا و خلواش و چوچاق ریز شده تازه یا خشک، سیر، مغز گردوی سائیده شده و نمک و فلفل تشکیل می دهد. در بعضی از دستورها بجای مغز گردو کره را با بادنجان مخلوط می کنند.
آشپزی گیلان
کال کباب معمولاً به عنوان چاشنی غذا و به همراه غذاهایی چون ماهی ، مرغ ، باقلاقاتوق و غیره سرو میشود .
آشپزی گیلان
کال کباب معمولاً به عنوان چاشنی غذا و به همراه غذاهایی چون ماهی ، مرغ ، باقلاقاتوق و غیره سرو میشود .
wiki: کال کباب