در زبان فارسی برای ظرف های میگساری نام های گوناگون با ویژگی های گوناگونی وجود دارد. چندتا از آن ها به ترتیب کوچک به بزرگ این ها هستند:
پیک: لیوانک شیشه ای عرق خوری
چَتوَر: بطری به اندازه یک چهارم شیشه های معمولی، چتول هم می گویند
پیمانه: لیوان شراب خوری، رطل هم می گویند
جام: لیوان شیشه ای باده خوری
پیاله: کاسه کوچک بی پایه
تغار: آوند نسبتاً کوچک
مینا: شیشه باده خوری
ساغر: کاسه پایه دار
سبو: کاسه سفالی دسته دار
سبوچه: سبوی کوچک
تُنگ: آوند شیشه ای گردن باریک، صراحی هم گفته اند.
سَکره: تنگ سفالین بزرگ (از گویش لارستانی)
هَسی: تشت سفالین (از گویش لارستانی)
تَکوک: آوندهایی که به شکل جانوران درست می شده.
ساتگین: آوند شیشه ای بزرگ و استوار باده خوری
زیغال: جام شکم بزرگ یک نفره، قدح هم گفته اند.
پارچ: کاسه ای بزرگ که دور می گردانند.
قرابه: آوند شیشه ای شکم بزرگ
چمانه: نیم-کدوی تراشیده و نگارینی که با آن می می خوردند.
کوزه: آوند سفالین نسبتاً بزرگ
خُم: بزرگ ترین آوند باده سازی و باده خوری (در اصل خُنب بوده)
خمره: همان خم
گونه های می
پیک: لیوانک شیشه ای عرق خوری
چَتوَر: بطری به اندازه یک چهارم شیشه های معمولی، چتول هم می گویند
پیمانه: لیوان شراب خوری، رطل هم می گویند
جام: لیوان شیشه ای باده خوری
پیاله: کاسه کوچک بی پایه
تغار: آوند نسبتاً کوچک
مینا: شیشه باده خوری
ساغر: کاسه پایه دار
سبو: کاسه سفالی دسته دار
سبوچه: سبوی کوچک
تُنگ: آوند شیشه ای گردن باریک، صراحی هم گفته اند.
سَکره: تنگ سفالین بزرگ (از گویش لارستانی)
هَسی: تشت سفالین (از گویش لارستانی)
تَکوک: آوندهایی که به شکل جانوران درست می شده.
ساتگین: آوند شیشه ای بزرگ و استوار باده خوری
زیغال: جام شکم بزرگ یک نفره، قدح هم گفته اند.
پارچ: کاسه ای بزرگ که دور می گردانند.
قرابه: آوند شیشه ای شکم بزرگ
چمانه: نیم-کدوی تراشیده و نگارینی که با آن می می خوردند.
کوزه: آوند سفالین نسبتاً بزرگ
خُم: بزرگ ترین آوند باده سازی و باده خوری (در اصل خُنب بوده)
خمره: همان خم
گونه های می
wiki: فهرست ظرف های شراب خوری