تکیلا
فارسی به انگلیسی
مترادف و متضاد
تکیلا
دانشنامه عمومی
تِکیلا (به اسپانیایی: Tequila) از نوشیدنی های الکلی تقطیری است که در آغاز در شهر تکیلا در ایالت خالیسکو مکزیک ساخته شده است. این نوشیدنی از بافت آبدار گیاهی بومی به نام آگاوه به دست می آید. این نوشیدنی ۳۵ تا ۵۵ درصد الکل دارد.تکیلا در واقع همان ویسکی یا مشروب بومی مکزیکو سیتی استتکیلا که به نام خاستگاهش خوانده می شود نخستین نوشیدنی الکلی است که در قاره آمریکا فرآوری شده است. به طور کل، نوشیدنی هایی که از آگاو به دست آمده اند مزکال خوانده می شوند. برای استفاده از نام تکیلا، تولیدکنندگان ناچار به پیروی از استانداردهای خاصی هستند. این استانداردها منطقه کاشت آگاو و ترکیب نوشیدنی را مشخص می کنند.
مزکال
خوزه کوئروو
تکیلا نخستین بار در سده شانزدهم -در نزدیکی شهری که در آینده به همین نام ساخته شد- فراورده شد. آزتکها پیشتر از گیاه آگاو یک نوشیدنی تخمیری به دست می آوردند. اسپانیاییها هنگامی که بر این بخش از جهان دست یافتند، نخستین کسانی بودند که این گیاه را تقطیر کردند تا نخستین نوشیدنی تقطیری آمریکای شمالی را پدیدآورند. نخستین بار در سال ۱۶۰۰ (میلادی) نخستین کارخانه برای فراوری انبوه تکیلا در مکزیک ساخته شد.
۲ دسته تکیلا وجود دارد:
میکستوس هر دو قند گلوکز و فروکتوز را داراست.
مزکال
خوزه کوئروو
تکیلا نخستین بار در سده شانزدهم -در نزدیکی شهری که در آینده به همین نام ساخته شد- فراورده شد. آزتکها پیشتر از گیاه آگاو یک نوشیدنی تخمیری به دست می آوردند. اسپانیاییها هنگامی که بر این بخش از جهان دست یافتند، نخستین کسانی بودند که این گیاه را تقطیر کردند تا نخستین نوشیدنی تقطیری آمریکای شمالی را پدیدآورند. نخستین بار در سال ۱۶۰۰ (میلادی) نخستین کارخانه برای فراوری انبوه تکیلا در مکزیک ساخته شد.
۲ دسته تکیلا وجود دارد:
میکستوس هر دو قند گلوکز و فروکتوز را داراست.
wiki: تکیلا
کلمات دیگر: