آرگول. آرْگول (argol)
دُردِ خامی که ضمن تخمیر الکلی رسوب می کند. برای تهیۀ دُرد تارتارو اسید تارتاریک به کار می رود. آرگول را با تبلور مجدد محلول آن در آب داغ به طور نسبی خالص می کنند، سپس آن را در آب حل می کنند و با گچ پخته می جوشانند تا کلسیم تارتارات (COC۴H۴O۷) رسوب کند. به آن بعد از شست وشوی با آب، اسید سولفوریک می زنند و اسید تارتاریک به دست می آورند. آرگول نام مغولی تپاله ای بود که برای سوخت به کار می رفت.
دُردِ خامی که ضمن تخمیر الکلی رسوب می کند. برای تهیۀ دُرد تارتارو اسید تارتاریک به کار می رود. آرگول را با تبلور مجدد محلول آن در آب داغ به طور نسبی خالص می کنند، سپس آن را در آب حل می کنند و با گچ پخته می جوشانند تا کلسیم تارتارات (COC۴H۴O۷) رسوب کند. به آن بعد از شست وشوی با آب، اسید سولفوریک می زنند و اسید تارتاریک به دست می آورند. آرگول نام مغولی تپاله ای بود که برای سوخت به کار می رفت.
wikijoo: آرگول