کلمه جو
صفحه اصلی

عین الدین

فرهنگ اسم ها

اسم: عین الدین (پسر) (عربی)
معنی: چشم دین، عزیز در دین

فرهنگ فارسی

دهی است از دهستان اوجان بخش بستان آباد شهرستان تبریز در ۹ کیلومتری جنوب شرقی بستان آباد و ۲ کیلومتری شوسه میانه تبریز جلگه و سردسیر ۸۴۲ تن سکنه آب از چشمه و اوجان چای محصول غلات حبوبات درخت شیرازی شغل زراعت و گله داری .
ده از دهستان اوجان بخش بستان آباد شهرستان تبریز

لغت نامه دهخدا


دانشنامه عمومی

مختصات: ۳۷°۴۷′۶″ شمالی ۴۶°۵۴′۱۶″ شرقی / ۳۷٫۷۸۵۰۰°شمالی ۴۶٫۹۰۴۴۴°شرقی / 37.78500; 46.90444
آبشار اوچ تیره لر
آبشار ائیوزگوزه سی
آبشار قره علم خالی
مهرالی داغ
قوش اوتاران
آق داغ
کول لر
جهنم دره سی
داشلی بولاغ
باش بولاغ
مججی بولاغ
غارهای شرشر
تپه لر
عین الدین یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان اوجان شرقی بخش تیکمه داش شهرستان بستان آباد واقع شده است. این روستا در ۶۶ کیلومتری تبریز قرار دارد. حدود ۱۲٬۰۰ هکتار وسعت دارد. طبق آمار رسمی سال ۱۳۸۵ جمعیت آن ۲٬۵۱۴ نفر می باشد و تعداد خانوار روستایی در آن ۵۱۴ می باشد. طبیعتی بکر و دیدنی دارد. کوه های اطراف آن و چشمه سارانش آن را دیدنی تر از همسایگان اطرافش کرده است.
در دره و کوهپایه قرار گرفته است و ارتفاع آن از سطح دریاهای آزاد ۱۶۸۰ می باشد. آب و هوای سرد کوهستانی دارد. روخانه های ان اوجان چایی و آل آخی می باشند.. همسایگان آن قره اوونا، شیرواده، تیکمه داش، قره بابا، زگلوجه، یئیجه(یئنگیجه)، چرزه خون، قوزولو، علی آباد و بئچ آباد می باشد.
اهالی روستا می گویند که شاعر معروف آذربایجانی خسته قاسم از تبار این روستا و از طایفهٔ خانلی می باشند. علماء برجسته این روستا عبارتند از مرحوم دکتر محمود عین الدینی استاد ادبیات دانشگاه تهران، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر فیض از قضات دیوان عالی کشور و حجت الاسلام والمسلمین علی ارجمند عین الدین مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، از شاعران معاصر می توان حاج صمد عدالتی، حاج علی اشرفی راد، مرحوم محمد هاتفی و حسن امینی عین الدین و یوسف اشرف عین الدین را نام برد.

پیشنهاد کاربران

چیجوری عین الدین به انگلیسی نوشته می شود


کلمات دیگر: