کلمه جو
صفحه اصلی

شکوه نوابی نژاد

دانشنامه عمومی

شکوه نوابی نژاد (زاده ۱۳۲۵) چهره ماندگار ۱۳۸۷ (همایش هفتم) و متخصص در رشته مشاوره روانشناسی می باشد. وی تألیف و ترجمه ۲۹ عنوان کتاب را در کارنامه خود دارد و از وی با عنوان «مادر مشاوره ایران» یاد می شود.
وی بعد از اتمام دبستان در مدرسه «مهرگان»، در دبیرستان آرام شروع به تحصیل می کند. وی در دانشگاه بدر دو رشته زبان انگلیسی و حقوق تحصیل می کند و سپس بعد از اخذ لیسانس به دانشگاه آمریکایی بیروت می رود.در حوزه آموزش سال هاست که نوابی نژاد فعالیت هایش را بر مقاطع مختلف و تحصیلات تکمیلی، دکترا و فوق لیسانس دروس تخصصی مشاوره متمرکز کرده است.حوزه پژوهشی او نیز شامل چندین تحقیق ملی و کشوری بوده است. از جمله تحقیقات ملی او «بررسی وضعیت فرهنگی اجتماعی زنان در جمهوری اسلامی ایران» است که در سال ۸۱ به اتمام رسید و سفارشی از طرف شورای فرهنگی اجتماعی زنان (وابسته به شورای ملی انقلاب فرهنگی) به او بود.دکتر نوابی نژاد دو دوره ریاست شبکه سازمان های غیردولتی زنان را برعهده داشته.نوابی نژاد که تاکنون سمت های مختلفی را برعهده داشته و دارد هم اکنون عضو هیئت امنای دانشگاه خوارزمی است،

نقل قول ها

شکوه نوابی نژاد (۱۹۴۶) روانشناس، دانشگاهی و مؤلف ایرانی است.
• «پایه های اساسی شخصیت هر فرد دست خانواده است. از این بستر است که افراد سالم وارد جامعه می شوند. متأسفانه بسیاری از خانواده های ما به دلیل بی توجهی، کم توجهی و کم اطلاعی این فضا را درست مدیریت نمی کنند»• «وقتی انسان احساس عزت نفس کرد دیگر تمایلی برای انجام کارهای سطح پایین ندارد. این وجه مشترک تمام افراد منحرف و مجرم است که اعتماد به نفس و مخصوصاً عزت نفس پایینی دارند.»• «من بسیار بر روی نقش خانواده تأکید دارم. خانواده می تواند فرزندانش را با تقویت مقوله عزت نفس در برابر مسائل اجتماع واکسینه کند. وقتی عزت نفس وجود داشته باشد اساساً فلسفه زندگی افراد تغییر می کند و وقتی نداشته باشد برای هر حرکت کوچکی باید درگیر شد و در نهایت احساس حقارت کند.»• «همیشه به مراجعه کننده می گویم اول از خانواده ات بگو. در خانواده چه جایگاهی داشتی؟ رابطه شما پدر یا مادرت چگونه بوده است؟ رابطه مادر و پدر با یکدیگر چگونه بود؟... تمام دنیا هم بر این اعتقاد است هیچ چیز جای خانواده را نمی گیرد. بسیاری از کشورهای غربی به تحکیم جایگاه خانواده روی آورده اند اما ما امروز داریم با عدم رعایت اخلاق وارزش های دینی و تربیتی خود تیشه به ریشه خانواده ها می زنیم که همیشه نقطه افتخار ما در دنیا بوده است.»• «احساس ارزشمندی یعنی خودم برای خود هویت ارزشمند قائل باشم چون وقتی برای خود هویت ارزشمند قائل باشید حاضر نیستید هر کاری را انجام دهید، هر گونه حرف بزنید و اظهارنظر کنید. چون برای خود ارزش و احترام قائل هستید. عزت نفس، بسیار در شخصیت و زندگی افراد نقش دارد.»


کلمات دیگر: