کلمه جو
صفحه اصلی

کریستف رضاعی

دانشنامه عمومی

کریستف رضاعی (زادهٔ ۱۳۴۵ در تولوز، فرانسه) آهنگ ساز و نوازندهٔ پیانو است.
آلبوم سیر - همکاری با مسعود شعاری (نشر هرمس)
آلبوم آلبا - همکاری با گروه نور (نشر هرمس)
آلبوم ابرها - گزیده ای از آثار هنرمندان مختلف (نشر هرمس)
آلبوم جزیره قشم - آثار هنرمندان مختلف درباره جزیره قشم (نشر هرمس)
آلبوم کنعان - موسیقی فیلم کنعان و پرونده هاوانا (نشر هرمس)
آلبوم در دنیای تو ساعت چند است - موسیقی فیلم (نشر هرمس)
کریستف رضاعی از مادری فرانسوی و پدری ایرانی در سال ۱۹۶۶ میلادی در شهر تولوز فرانسه متولد شد. او نوهٔ حسین رضاعی است.
وی در رشته موسیقی (پیانو - آواز و تئوری) و در کنار آن در مهندسی و بازاریابی تحصیل کرده است. از سال ۱۹۹۷ تاکنون، کریستف با همکاری رضا عسگرزاده (دستیارش از سال ۱۹۹۵) ۱۵۰ موسیقی برای تبلیغات تلویزیونی در ایران ساخته است. کار آهنگسازی کریستف گاهی شامل موسیقی فیلم سینمایی (۱۹۹۶)، موسیقی برای فیلم های کوتاه (۱۹۹۹)، و موسیقی برای برنامه مستند هنر (فوریه ۲۰۰۰) بوده است. او که خودش یک خواننده تِنور است در سال ۱۹۹۶ یک گروه موسیقی باستانی متشکل از موسیقیدانان ایرانی به نام aria musica تشکیل داد. همچنین بعد از آن مدت دو سال با همکاری آهنگسازان حرفه ای فرانسوی، مشغول ترتیب دادن کنسرت های موسیقی باروک در تهران و هندوستان بوده است.
در ژوئن ۲۰۰۰ رضاعی به اتفاق آراء جایزه نخست یک مسابقه آهنگسازی که توسط انجمن فرهنگی ایتالیا برگزار شده بود را از آن خود کرد که موضوع این مسابقه «سرود صلح برای هزاره سوم بود». که البته آهنگسازی قسمت ایرانی اثر را به کمک مسعود شعاری انجام داده بود. موسیقی خاص او در فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟ جایزه بهترین موسیقی فیلم جشن حافظ را به دست آورد. وی همچنین سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر را برای فیلم نگار دریافت نمود.

نقل قول ها

کریستف رضاعی (۱۹۶۶، تولوز) آهنگ ساز و نوازندهٔ ایرانی - فرانسوی است.
• «سعی می کنم محدودیت ها را به یک پارامتر مثبت و یک فرصت تبدیل کنم؛ چون خلاقیت یک هنرمند می تواند مطلقاً بستگی به خودش نداشته باشد و در راستای یک سفارش و کار هنری گروهی انجام شود.»• «وقتی در یک اجتماع زندگی می کنیم، محدودیت ها و قیدوبندها و قانون هایی وجود دارد که اگر بتوانیم درآن میان راه آزادی و بیان خودمان را پیدا کنیم، می توانیم موفق باشیم.»• «قابلیت های تصوری موسیقی می تواند فراتر از تصویر باشد.»• «موسیقی و ادبیات و شعر، می توانند فراتر از آنچه تصویر نشان می دهد، قدم بگذارند.»در مصاحبه با روزنامهٔ شرق: «۱۴ ژوئن ۲۰۱۷/ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶»


کلمات دیگر: