خامه ترش
فارسی به انگلیسی
crème fraîche
دانشنامه عمومی
خامه ترش یک فرآورده لبنی است که از تخمیر خامه معمولی، توسط نوعی خاص از باکتری که سبب ایجاد اسید لاکتیک در خامه (معمولی) می شود، تولید می گردد. کشت باکتری در فرآیند مذکور که سبب ترش و غلیظ شدن خامه می گردد می تواند به صورت طبیعی یا با دخالت عامل انسانی صورت گیرد. نام این نوع خامه از تولید اسید لاکتیک در نتیجه تخمیر باکتری، منشأ می گیرد که فرآیند ترش شدن نامیده می شود. طعم و مزه این نوع خامه، ترش ملایم است.
wiki: خامه ترش
کلمات دیگر: