کلمه جو
صفحه اصلی

پخشینه

فرهنگ فارسی

فراورده‌ای که ازنظر بافت شبیه به کره است و به‌صورت لایه‌ای بر روی نان مالیده می‌شود


دانشنامه عمومی

در علوم و فنّاوری غذا به فراورده ای که ازنظر بافت شبیه به کره است و به صورت لایه ای بر روی نان یا تُردَک مالیده می شود پَخشینه (spread) گفته می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به پخشینه در ویکی انبار
از پخشینه های معمول می توان به پنیر، خامه، کره، مربا، کره بادام زمینی، مارگارین، حُمص، بابا غنوج و پاته اشاره کرد.
توصیف برخی از انواع پخشینه ها:

فرهنگستان زبان و ادب

{spread} [علوم و فنّاوری غذا] فراورده ای که ازنظر بافت شبیه به کره است و به صورت لایه ای بر روی نان مالیده می شود


کلمات دیگر: