تئوکبوکی (به انگلیسی: Tteokbokki)؛ (به کره ای: 떡볶이)، همچنین شناخته شده با نام های دئوکبوکی، توپوکی و دوکبوکی، یک غذای محبوب سنتی کرهای ساخته شده از کیک برنج نرم، کیک ماهی، و نوعی سس فلفل قرمز شیرین به نام «گوچیجانگ» است. این غذا معمولاً از فروشندگان خیابانی یا دکه های سیار متداول در کره موسوم به پوجانگماچا خریداری می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به تئوکبوکی در ویکی انبار
نام اصلی آن جیم تئوک (به انگلیسی: jjim tteok)؛ (به کره ای: 떡찜) بود که یک خوراک خوش طعم از برش های کیک برنج، گوشت، تخم مرغ و ادویه بود که ملایم پخته شده بود.
پرونده های رسانه ای مربوط به تئوکبوکی در ویکی انبار
نام اصلی آن جیم تئوک (به انگلیسی: jjim tteok)؛ (به کره ای: 떡찜) بود که یک خوراک خوش طعم از برش های کیک برنج، گوشت، تخم مرغ و ادویه بود که ملایم پخته شده بود.
wiki: تئوکبوکی