کلمه جو
صفحه اصلی

احمد دنیامالی

دانشنامه عمومی

احمد دنیامالی (زاده ۱۳۳۹ در بندر انزلی)، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دوره چهارم بود. او پیش از این معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران را از سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ برعهده داشته است. از جمله پروژه های دوره تصدی وی در معاونت فنی و عمرانی می توان به برج میلاد، تونل توحید، تونل رسالت، پارک آب و آتش، تونل نیایش و تونل های جمع آوری آب های سطحی تهران اشاره کرد.
عضو هیئت مدیره مهندسین مشاور مترو، طراح پروژه های اصلی راه آهن ایران(۱۳۷۸ تا ۱۳۸۸) و توسعه خطوط جدید راه آهن شهری تهران
مجری طرح دو خطه کردن راه آهن تهران-مشهد
مجری طرح احداث خط سریع السیر تهران-قم-اصفهان
مجری طرح سیگنالینگ شبکه راه آهن ایران
مجری طرح ارتباطات مخابراتی باسیم و بی سیم راه آهن کشور
مجری طرح توسعه فیبر نوری در همه شبکه های راه آهن
مجری طرح بازسازی و نوسازی شبکه حمل و نقل ریلی
مجری طرح جوش درز ریل کل شبکه ایران
مجری طرح های تونلی راه آهن و باز سازی تونل های موجود راه آهن کشور
مجری طرح تأمین، نگهداری پل های راه آهن
مجری مطالعات راه آهن دیرالزور-ابوکمال در سوریه
دنیامالی در سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۹ معاونت وزیر راه و ترابری و ریاست سازمان بنادر و کشتیرانی را برعهده داشته است. او نه سال رئیس فدراسیون قایقرانی ایران بود و هم اکنون نایب رئیس کنفدراسیون قایقرانی آسیا و عضو هیأت رئیسه فدراسیون جهانی این رشته است. وی دارای دکترای برنامه ریزی شهری از دانشگاه علوم تحقیقات و کارشناسی ارشد مهندسی معماری و شهر سازی از دانشگاه علم و صنعت ایران است.
او در انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران در فهرست ائتلاف اصلاح طلبان شرکت نمود و با ۱۵۷۲۷۷ به عضویت شورای شهر تهران درآمد.
احمد دنیامالی در سال ۱۳۳۹ در بندر انزلی متولد شد. فرماندهی گردان پیاده و فرماندهی واحد مهندسی رزمی لشکر ۲۵ کربلا در ۸ سال جنگ ایران و عراق را برعهده داشت. وی دارای دکترای برنامه ریزی شهری و کارشناسی ارشد مهندسی معماری و شهر سازی است. او دانشجوی نمونه در مقطع کارشناسی ارشد در سراسر کشور در سال تحصیلی ۷۰–۷۱ از دانشگاه علم و صنعت ایران بود.

نقل قول ها

احمد دنیامالی(۱۳۳۹)، از اعضای شورای اسلامی شهر تهران در دوره چهارم.
• «کیفیت پیاده راه ها در شأن مردم شهر و پایتخت نشینان نیست و باید نگاهی انسان محور به شهر داشته باشیم.»• «ایران خودرو روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ تا ۳ هزار خودرو تولید می کند که اگر تولیدات سایپا و ورود خودروهای خارجی راهم به آن اضافه کنیم، شاهد آن هستیم که ۴۵ درصد خودروها در تهران ورود می کنند. باید قوانین را به سمتی ببریم که تا آنجا که می شود سواره ها را محدود کنیم و به جای توسعه بزرگراه ها پیاده راه سازی کنیم و شهر برای سالمندان آماده شود.»


کلمات دیگر: