کلمه جو
صفحه اصلی

حسین روازاده

دانشنامه عمومی

حسین روازاده (متولد ۲۶ مرداد ۱۳۳۵ در تهران) پزشک عمومی و فعال در حوزه طب سنتی است که نظرات خاصی دارد. او به دلیل نظراتش در زمینهٔ پزشکی و تغذیه، مورد چالش و نقد نشریات علمی و نیز پزشکان طب سنتی قرار گرفته است.
برای جلوگیری از ریزش مو، در موقع رفتن توالت کلاه بر سر بگذارید. زیرا گازهای موجود در توالت باعث ریزش مو می شود.
زیاد خوردن آب باعث پیری زودرس و چین و چروک دار شدن صورت می شود. در بدن انسان که پنج لیتر خون وجود دارد، روزانه چندین بار به وسیله کلیه تصفیه می شود، که تقریباً کلیه روزانه صد و هشتاد لیتر خون را تصفیه می کند. با خوردن آب اضافی کار کلیه زیاد شده و باعث پیری می شود.
درخت کاج را آمریکایی ها به ایران آورده اند و هرجا دیدید آن را از ریشه درآورید زیرا کاج نه سایه دارد نه میوه، و هر جا کاج باشد گیاه دیگری رشد نمی کند و آب را به عمق زمین می دهد که این برای کشور ایران بسیار مضر است.
بچه هایی که آدامس می خورند به دلیل الکل موجود در اسانس آن عینکی می شوند و به علت اینکه به الکل عادت می کنند در آینده مشروبات الکلی را به راحتی می پذیرند
او پیشنهاد داده است «همانند کشورهای مسلمان مالزی و سنگاپور … برای اینکه ما در آینده شاهد بیماری های صعب العلاج بیشتری در زمینه اعصاب و چشم و بینایی نباشیم از واردات و تولید آدامس جلوگیری شود.»
او در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی تخصص دارد. او بازگشت به تغذیه سنتی و اسلامی را راه رسیدن به سلامت می داند و وضعیت نامناسب تغذیه در ایران را به عوامل خارجی نسبت می دهد. وی مدرک دکترای خود را از ایتالیا گرفته است
روازاده بیماران خود را با استفاده از طب اسلامی و سنتی درمان می نمایند. پزشک عمومی و فعال در حوزه طب سنتی به دلیل نظراتش در زمینهٔ پزشکی و تغذیه، مورد چالش و نقد نشریات علمی و نیز پزشکان طب سنتی قرار گرفته است.
روازاده بابت دیدگاه هایی که راجع به طب اسلامی دارد مورد انتقاد قرار گرفته است؛ از جمله، محمدتقی ابطحی، در نقد دیدگاه های روازاده این مسئله را که تنها یک مکتب به نام طب اسلامی و تنها یک نظریه طبی جدید وجود دارد و روازاده به مقایسهٔ «طب جدید» با «طب اسلامی» می پردازد زیر سؤال برده و در مورد اثبات پذیری ادعاهای روازاده با شواهد تجربی تردید کرده است.

نقل قول ها

حسین روازاده (۱۷ اوت ۱۹۵۶) پزشک عمومی ایرانی و فعال در حوزه طب سنتی؛ به دلیل نظراتش در زمینهٔ پزشکی و تغذیه، مورد چالش و نقد نشریات علمی و نیز پزشکان طب سنتی قرار گرفته است.
• «اگر استاد دانشگاه تفکر می کرد بالای سر دانشگاه نمی نوشتند سمپوزیوم دندانپزشکی، و البته با کمی تحقیق متوجه می شویم که معنی کلمه سمپوزیوم در دائرةالمعارف، محیطی است که در آن مشروب خوری می کنند».• «اگر در دانشگاه ها قدرت تفکر وجود داشت، چرا امام (ره) دستور دادند اسم فروشگاه های کوروش را در میدان کندی عوض کنند و به جای آن اسم قدس را بگذارنند؛ چرا ما هنگامی که اسم کوروش را برمی داریم سایت های غربی و رادیو اسرائیل ما را می کوبند؛ اما زمان اهانت پیامبر (ص) آن افراد را تشویق می کنندد».• «مگر کوروش مال ما نیست، پس چرا منشور آن را به ما نمی دهید و اگر این منشور را بررسی کردید و عمر آن بیش از ۲۰۰ سال بود، من گردنم را با گیوتین می زنم».• «متأسفانه سخنان جناب آقای «دکتر روازاده» معروف به «حکیم دکتر روازاده» در چند سال اخیر نه تنها موجب وهن علم طب شده بلکه استفادهٔ نا به جای ایشان از مفاهیم دینی برای به کرسی نشاندن مشتی ادّعای سخیف و فاقد مبنای عقلی و نقلی موجب شده که عدّه ای از دشمنان اسلام با بهانه کردن همین سخنان غلط، به تمسخر دین مقدس اسلام و معصومین (علیهم السلام) در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی بپردازند.» -> افشین احمدپور


کلمات دیگر: