کلمه جو
صفحه اصلی

دیوید اگیلوی

دانشنامه عمومی

دیوید آگیلوی. دیوید مکنزی اگیلوی (به انگلیسی: David Mackenzie Ogilvy) در ۲۳ ژوئن ۱۹۱۱ در بریتانیا متولد شد و در ۲۱ ژوئیه ۱۹۹۹ درگذشت. او در کنار بزرگانی مانند دکتر گالوپ (بنیانگذار موسسه گالوپ)، ریموند رابیکم و استنلی رزور از پیشگامان تبلیغات مدرن به شمار می رود. او در ابتدا برای موسسه گالوپ کار می کرده و در ادامه تصمیم می گیرد، شرکت تبلیغاتی خود را بنیانگذاری کند.
شخصی هست که
۳۸ سال سن دارد، دانشگاه خود را رها کرده و اکنون به دنبال شغل است.
وی پیشتر آشپز، فروشنده، دیپلمات و کشاورز بوده است.
او هیچ چیزی از بازاریابی نمی داند و تاکنون هیچ شعار تبلیغاتی ننوشته است.
در سن ۳۸ سالگی ادعا می کند که به تبلیغات علاقه مند است و حاضر است برای این کار ۵۰۰۰ دلار دستمزد بگیرد.
دیوید مکنزی اگیلوی (به انگلیسی: David Mackenzie Ogilvy) در ۲۳ ژوئن ۱۹۱۱ در بریتانیا متولد شد و در ۲۱ ژوئیه ۱۹۹۹ درگذشت. او یک مدیر تبلیغاتی برجسته بود؛ تا جایی که به وی لقب پدر تبلیغات داده شد. در سال ۱۹۶۲ مجله تایم او را جادوگر تبلیغات معرفی نمود.او تحصیلات خود را در کالج فتس در ادینبرگ شروع نمود و پس از آن به دانشگاه آکسفورد رفت ولی هیچ گاه تحصیلات خود را به اتمام نرسانید. پس از رها کردن آکسفورد به پاریس رفت و در آشپزخانه هتل مجستیک مشغول به کار شد. فشار و خستگی باعث شد به انگلستان برگردد و به فروش اجاق گاز، آن هم به صورت خانه به خانه بپردازد. در سال ۱۹۳۵ یک راهنما برای فروش اجاق گاز تهیه نمود که بعدها مجله معتبر فورچون آن را برترین راهنمای فروش تاریخ معرفی نمود.
در سال ۱۹۳۸ اگیلوی به ایالات متحده مهاجرت نمود؛ و در شهر نیوجرسی با مؤسسه جرج گالاپ (بنیانگذار موسسه گالوپ) آشنا شد و در آنجا مشغول به کار شد. اگیلوی در بخش هایی از زندگینامه خود به تأثیر بسیار زیاد گالاپ در نحوه نگرش خود اشاره کرده است. دیوید اگیلوی در دوران جنگ جهانی دوم در سفارت انگلستان واقع در واشینگتن به عنوان جاسوس فعالیت داشت.
در سال ۱۹۴۸ به همراه ماثر پایه گذار شرکت تبلیغاتی شد که امروزه به عنوان شناخته شده ترین آژانس تبلیغات به حساب می آید. وی در بخش هایی از نامه ای که برای یکی از شرکای خود فرستاده در توصیف خود، چنین می نویسد:

نقل قول ها

دیوید آگیلوی. دیوید آگیلوی (۲۳ژوئن ۱۹۱۱–۲۱ ژوئیه ۱۹۹۹)، یک مدیر تبلیغاتی برجسته بود؛ تا جایی که به وی لقب پدر تبلیغات داده شد.
• «با فناناپذیران رقابت کنید.»• «مسائل تجاری مشتریانتان را در مجامع و اماکن عمومی مطرح نکنید. اسرار آنها را شدیداً حفظ کنید.»• «اول دربارۀ محصولی که می خواهید دربارۀ آن پیام بازرگانی بسازید،مطالعه کنید.هرچه بیشتر دربارۀ آن بدانید،احتمال بیشتری هست که اندیشۀ کارساز و بزرگی برای فروش آن به ذهنتان برسد.»• «کار بعدی شما این است که بدانید رقبای شما برای محصولات مشابه چه نوع تبلیغاتی و البته با چه میزان موفقیتی انجام داده اند.این کار طاقت و شکیبایی شما را افزایش می دهد.»• «آگاه شوید که مصرف کنندگان دربازه محصولات شما چگونه فکر می کنند.»• «تبلیغاتی که هیچ نفعی را به مصرف کننده قول ندهد، فروش نمی کند. با تمامی این تفاصیل اکثر برنامه ریزی های تبلیغاتی حاوی هیچ قولی نیستند.»• «در تبلیغات چاپی، تیتر شما مهم ترین عنصر است. زمانی شاهد بودم که یک تیتر، پنج برابر بیشتر از تیتر دیگری سفارش ایجاد کرد. اگر تیتر شما قول قوی ترین و بهترین نفع را بدهد، در مسیر موفقیت قرار دارید.»• «از ابتذال تصویری بپرهیزید:اگر می خواهید که بیننده به آگهی تلویزیونی شما توجه کند، چیزی را نشانش دهید که تا به حال ندیده است. اگر به او غروب آفتاب و یک خانواده خوشبخت دور میز غذا را نشان دهید، موفقیت چندانی نخواهید داشت.»• «وقتی چیزی برای گفتن ندارید، آواز بخوانید:بعضی از آگهی های تلویزیونی که مسایل فروش را به صورت آهنگین می خواندند موفقیت آمیز بوده اند.»• اُگیلوی، دیوید. . ترجمهٔ کورش حمیدی، علی فروزفر. چاپ اول، تهران: انتشارات مبلغان، ۱۳۸۰، ISBN ۹۶۴–۹۰۵۷۲-۶–۹. ‏ -> رازهای تبلیغات


کلمات دیگر: