کلمه جو
صفحه اصلی

کارپاچیو

لغت نامه دهخدا

کارپاچیو. [ ی ُ ] ( اِخ ) ( ویتور ) نقاش ونیزی ، متولد در ونیز در حدود 1450 و متوفی در حدود 1525. وی افسانه «اورسول » مقدس را نقاشی کرده است.

دانشنامه عمومی

کارپاچیو (به ایتالیایی: Carpaccio) نام غذایی ایتالیایی است که از قطعات گوشت خام (مانند گوشت گاو، گوشت گوساله و گوشت گوزن و آهو) یا ماهی خام (مانند ماهی آزاد یا ماهی تن) که به نازکی برش خورده یا کوبیده شده تهیه می شود و به عنوان پیش غذا یا اشتهاآور خورده می شود.
امروزه عمل آماده سازی گوشت یا ماهی ای که قرار است به نازکی برش خورده و به صورت خام سرو شود را نیز کارپاچیو می نامند. همچنین ممکن است رستوران ها از این اصطلاح برای نامیدن دسرهای میوه ای همچون «کارپاچیوی آناناس» نیز استفاده کنند.


کلمات دیگر: