[صنایع غذایی] آپرتیزاسیون : اصطلاحی است که به وسیله فرانسویان به مراحلی اطلاق میشود که طی آن تمام میکروارگانیزم های مهم در غذا از بین میروند.
appertization
دیکشنری تخصصی
پیشنهاد کاربران
appertization ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: اَپِرتی سازی
تعریف: فرایند نگهداری مادۀ غذایی با از بین بردن ریزاندامگان های آن به روش حرارتی در ظروف کاملاً بسته و غیرقابل نفوذ
واژه مصوب: اَپِرتی سازی
تعریف: فرایند نگهداری مادۀ غذایی با از بین بردن ریزاندامگان های آن به روش حرارتی در ظروف کاملاً بسته و غیرقابل نفوذ
کلمات دیگر: