[صنایع غذایی] اسید آمینه محدود کننده : اسید آمینه ای که مقدار آن در مقایسه با مقدار مورد نیاز برای سنتز پروتئین در حدی است که به عنوان عامل محدود کننده عمل خواهد کرد.
limiting amino acid
دیکشنری تخصصی
پیشنهاد کاربران
limiting amino acid ( تغذیه )
واژه مصوب: آمینواسید محدودکننده
تعریف: آمینواسیدی ضروری که به مقدار کم در بدن وجود دارد و ساخت پروتئین به آن وابسته است و نبود نوعی خاص از آن سبب کاهش میزان ساخت پروتئین در بدن میشود
واژه مصوب: آمینواسید محدودکننده
تعریف: آمینواسیدی ضروری که به مقدار کم در بدن وجود دارد و ساخت پروتئین به آن وابسته است و نبود نوعی خاص از آن سبب کاهش میزان ساخت پروتئین در بدن میشود
کلمات دیگر: