1. Anyone who has tasted the sourdough bread made in San Francisco knows about chewy, crusty bread.
[ترجمه پانته آ] کسی که طعم نان ترشِ سانفرانسیسکو راچشیده، مزه نانِ قابل جویدن و ترد آنرا میداند
[ترجمه ترگمان]هر کسی که مزه نان را چشیده باشد، نان خشک و جویدنی دارد
[ترجمه گوگل]هر کسی که نان ترش را در سانفرانسیسکو نوشیدنی می داند، نان فاسد است
2. Tempting as the warm, crusty sourdough bread is, go easy.
[ترجمه ترگمان]نان به عنوان نان گرم، تند خمیر نان، آسان است
[ترجمه گوگل]وسوسه کننده به عنوان نان ترش گرم، خرد شده، آسان است
3. Sourdough yeast, for instance, is a different strain from other bread yeasts, which accounts for its unique flavor.
[ترجمه ترگمان]برای مثال مخمر Sourdough یک فشار متفاوت از مخمر نان است که طعم منحصر به فرد آن را حساب می کند
[ترجمه گوگل]برای مثال، مخمر کدو مخلوط دیگری از مخمرهای دیگر نان است که به طعم منحصر به فرد آن منجر می شود
4. Meals begin with a tall loaf of crusty sourdough bread.
[ترجمه ترگمان]غذا با یک قرص نان crusty، نان و نان، آغاز می شود
[ترجمه گوگل]وعده های غذایی با نان خرد شده خرد شده با نان خرد شده آغاز می شود
5. Sauerkraut provides that without the need for a sourdough culture.
[ترجمه ترگمان]Sauerkraut این امر را بدون نیاز به یک فرهنگ مایه افتخار فراهم می کند
[ترجمه گوگل]کلم رنده شده کلم بروکلی بدون نیاز به یک فرهنگ خربزه فراهم می کند
6. During sourdough fermentations, starter lactic acid bacteria was reported to reach similar cell densities in the non-conventional grain sourdoughs as in the wheat.
[ترجمه ترگمان]در طول تخمیرهای خمیرترش، گزارش شد که باکتری اسید لاکتیک به چگالی های سلول مشابه در the گندم غیر متعارف به عنوان گندم رسیده است
[ترجمه گوگل]در طول تخمیر گوجه فرنگی، باکتری های اسید لاکتیک استارت گزارش شده که در غلظت های غیر متعارف مانند گندم به میزان سلول های مشابهی رسیده است
7. The foie gras, sourdough and olive Pugliese breads from San Francisco did not arrive until Tuesday.
[ترجمه ترگمان]خوراک جگر چرب، خمیر مایه و روغن زیتون از سانفرانسیسکو تا سه شنبه رسید
[ترجمه گوگل]نان فوژرا، نیش خرما و زیتون Pugliese از سان فرانسیسکو تا سه شنبه وارد نمی شود
8. To make sourdough you need a starter.
[ترجمه ترگمان]برای این که تو شروع کنی برای اینکه تو شروع کنی
[ترجمه گوگل]برای تهیه گوشت گاو شما نیاز به یک استارت
9. Tufei sourdough breads are cultivated in traditional French style natural leaven, where raisins are used to nourish the live yeast culture at the elementary stage.
[ترجمه ترگمان]خمیر مایه نان در سبک سنتی سبک فرانسوی، که در آن کشمش برای تغذیه کشت مخمر در مرحله ابتدایی استفاده می شود، پرورش داده می شوند
[ترجمه گوگل]نان ترشی توفیه در معادن طبیعی سنتی فرانسه به کار می رود، در حالیکه کشمش برای تغذیه کشت مخمر زنده در مرحله ابتدایی مورد استفاده قرار می گیرد
10. In this way you can keep a sourdough going forever, without any additional work.
[ترجمه ترگمان]بدین ترتیب می توانید نان را همیشه بدون هیچ گونه کار اضافی حفظ کنید
[ترجمه گوگل]به این ترتیب شما می توانید خوراک را برای همیشه بدون هیچ کار اضافی نگه دارید
11. Tufei sourdough breads are cultivated in traditional French style with two major types, sourdough rye and pain au levain.
[ترجمه ترگمان]خمیر مایه نان در سبک فرانسوی سنتی با دو نوع عمده، نان گندم و درد au پرورش داده می شود
[ترجمه گوگل]نان ترشی توفیه در سبک سنتی فرانسوی با دو نوع اصلی، چاودار گندم و درد آروماتراک کشت می شود
12. Which will have started to taste like a sourdough .
[ترجمه ترگمان]که شروع به چشیدن مزه نان می کند
[ترجمه گوگل]کدام را شروع کرده اید که مانند یک تند تند بخورید
13. Sourdough bread is a fermented bread which contains lactic acid bacteria and so does fermented soy.
[ترجمه ترگمان]نان Sourdough یک نان تخمیر شده است که حاوی باکتری اسید لاکتیک و سویا تخمیر است
[ترجمه گوگل]نان خمیر نان یک نان تخمیر شده است که حاوی باکتری های اسید لاکتیک است و بنابراین سویا تخمیر می کند
14. BAS Light Liquid sourdough produced through a completely natural multistage fermentation process. Specially elaborated for the production of all types of dark and light bread.
[ترجمه ترگمان]خمیر خیار مایع به طور کامل از طریق فرآیند تخمیر چند مرحله ای کاملا طبیعی تولید شد به طور ویژه برای تولید انواع مختلف نان سیاه و روشن توضیح داده شد
[ترجمه گوگل]ترشح مایع BAS Light از طریق یک فرآیند کاملا تخمیر چند مرحله ای تولید می شود به خصوص برای تولید تمام انواع نان تیره و روشن به طور خاص طراحی شده است