[صنایع غذایی] پاستوریزاسیون تشعشعی : نوعی روش تشعشعی که ماده غذایی را به منظور طولانی کردن عمر نگهداری تحت تاثیر اشعه قرار می دهند
radurization
دیکشنری تخصصی
پیشنهاد کاربران
radurization ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: پرتوماندگارسازی
تعریف: تیمار مواد غذایی با مقادیر کم پرتوهای یوننده، برای افزایش ماندگاری و کاهش میزان فساد ریزاندامگان های موجود در آنها
واژه مصوب: پرتوماندگارسازی
تعریف: تیمار مواد غذایی با مقادیر کم پرتوهای یوننده، برای افزایش ماندگاری و کاهش میزان فساد ریزاندامگان های موجود در آنها
کلمات دیگر: