کلمه جو
صفحه اصلی

pickling


شیمى : قطعه شویى علوم هوایى : غوطه ور ساختن در محلول رقیق اسید

انگلیسی به فارسی

ترشی کردن، ترشی انداختن


دیکشنری تخصصی

[شیمی] قطعه شویی
[عمران و معماری] پاک کاری - اسیدشویی
[نساجی] رنگ زدائی

پیشنهاد کاربران

ترشی کردن

ادویه ترشی یا Pickling یک چاشنی ترکیبی برای طعم دادن به میوه ها و سبزیجات کنسرو شده است و عموماً از دانه های خردل، دانه گشنیز، میخک، زنجبیل، دارچین، فلفل قرمز و برگ لیف تشکیل می شود.

اگر در مورد میوه ها و سبزی ها به کار رود معنی شور کردن هم میدهد

pickling ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: ترشی انداختن
تعریف: نگهداری مواد غذایی در سرکه و آب‏نمک که معمولاً حاوی ادویه است


کلمات دیگر: