(گرد سپید و بلورین به فرمول nac5h8no4 که برای طعم افزایی به خوراک می زنند و برخی مردم نسبت به آن حساسیت دارند) طعم افزای چینی
monosodium glutamate
(گرد سپید و بلورین به فرمول nac5h8no4 که برای طعم افزایی به خوراک می زنند و برخی مردم نسبت به آن حساسیت دارند) طعم افزای چینی
انگلیسی به فارسی
(گرد سپید و بلورین به فرمول NaC5H8NO4 که برای طعم افزایی به خوراک می زنند و برخی مردم نسبت به آن حساسیت دارند) طعم افزای چینی
دیکشنری تخصصی
[صنایع غذایی] مونوسدیم گلوتامات : نمک سدیم اسید گلوتامیک است. مورد استفاده برای تشدید طعم بسیاری غذاها
کلمات دیگر: