[صنایع غذایی] نشاسته اصلاح شده : نشاسته ای که روی آن تغییرات فیزیکی شیمیایی و یا ژنتیکی ایجاد می شود و برای مطلوب تر شدن خصوصیات تکنولوژیکی و کیفیت فیزیکی و شیمیایی بافت مواد غذایی استفاده می شود
modified starch
دیکشنری تخصصی
پیشنهاد کاربران
modified starch ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: نشاستۀ اصلاحشده
تعریف: نشاستهای که برای بهبود عملکرد آن به عنوان یکی از اجزای مادۀ غذایی ازطریق واکنش های شیمیایی در آن تغییر پدید آمده باشد
واژه مصوب: نشاستۀ اصلاحشده
تعریف: نشاستهای که برای بهبود عملکرد آن به عنوان یکی از اجزای مادۀ غذایی ازطریق واکنش های شیمیایی در آن تغییر پدید آمده باشد
کلمات دیگر: