کلمه جو
صفحه اصلی

marinade


(آمیزه ی روغن و سرکه یا شراب و ادویه و غیره که گوشت را برای ترد شدن در آن می خوابانند) چاشنی، گوشت ترد شده (در این آبگونه)، اب نمک که سرکه وشراب وادویه بان زده وگوشت ماهی رادران می خوابانند

انگلیسی به فارسی

اب نمک که سرکه وشراب وادویه بان زده وگوشت ماهی رادران می خوابانند


ماریناد


انگلیسی به انگلیسی

اسم ( noun )
• : تعریف: a flavored sauce in which meat, fish, or vegetables are soaked before being cooked.
فعل گذرا و ( transitive verb, intransitive verb )
حالات: marinades, marinading, marinaded
• : تعریف: to soak in a flavored sauce; marinate.

• savory sauce in which meat or other foods are soaked before being cooked
steep or soak in a spicy sauce, marinate, pickle (in cooking)
a marinade is a sauce of oil, vinegar, spices, and so on, which you pour over meat or fish some time before you cook it, in order to add flavour, or to make the meat or fish softer.
to marinade food means the same as to marinate it.

جملات نمونه

1. Pour the marinade over the beef and leave it for 24 hours.
[ترجمه ترگمان]the را بر روی گوشت گاو بریزید و مدت ۲۴ ساعت آن را رها کنید
[ترجمه گوگل]پوره ماریناد را بر روی گوشت گاو بریزید و آن را به مدت 24 ساعت بگذارید

2. Marinade the chicken breasts in the tandoori paste.
[ترجمه ترگمان]breasts رو توی اون خمیر tandoori گیر آوردم
[ترجمه گوگل]ماریناد سینه مرغ را در رنده تندوره

3. Mix the marinade ingredients and pour over the goose.
[ترجمه ترگمان]مواد اولیه را مخلوط کنید و روی غاز بریزید
[ترجمه گوگل]مواد تشکیل دهنده ماریناد را مخلوط کنید و روی غاز بگذارید

4. Drain off any excess marinade and use it as a base for a pouring sauce.
[ترجمه ترگمان]آب اضافی را تخلیه کنید و از آن به عنوان پایه ای برای سس pouring استفاده کنید
[ترجمه گوگل]از بین بردن هر گونه مینرال اضافی و استفاده از آن به عنوان یک پایه برای سس ریختن استفاده کنید

5. The purpose of the marinade is to impregnate foods with the flavour of the ingredients.
[ترجمه ترگمان]هدف of این است که غذاها را با طعم مواد اولیه تمیز کنید
[ترجمه گوگل]هدف از زعفران این است که مواد غذایی را با طعم مواد تشکیل دهنده آغشته کنید

6. Combine all ingredients for marinade and marinate steaks for 2 to 3 hours at room temperature.
[ترجمه ترگمان]تمام مواد لازم را برای marinade و marinate برای ۲ تا ۳ ساعت در دمای اتاق ترکیب کنید
[ترجمه گوگل]تمام مواد تشکیل دهنده برای ماریناد و مارینتایک را برای 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق ترکیب کنید

7. Spoon the marinade equally over each one, holding up the edges of the foil to avoid any spillage.
[ترجمه ترگمان]قاشق را به همان اندازه روی هر یک قاشق دهید و لبه های فویل را بالا نگه دارید تا از ریزش آن جلوگیری کنید
[ترجمه گوگل]قاشق زغال اخته را به طور مساوی بیش از هر یک، نگه داشتن لبه های فویل برای جلوگیری از هر گونه ریخته شدن

8. Strain marinade through a fine sieve, reserving onions and marinating juices separately.
[ترجمه ترگمان]Strain از طریق غربال ظریف، پیاز و عصاره marinating را به طور جداگانه رزرو کنید
[ترجمه گوگل]ماریناد کرنش را از طریق یک غربالگر خوب، مخلوط کردن پیاز و آب آشامیدنی جداگانه

9. Stir in cup beef consomme and the reserved marinade.
[ترجمه ترگمان]consomme را بریزید و هم بزنید
[ترجمه گوگل]مخلوط کنسیم گوشت گاو و ماریناد رزرو شده

10. Cook the lamb Drain off the excess marinade and reserve, then pat the lamb steaks dry with kitchen paper.
[ترجمه ترگمان]گوشت بره را از چربی و ذخیره اضافی تخلیه می کند و سپس گوشت بره را نوازش می کند و با کاغذ آشپزخانه خشک می شود
[ترجمه گوگل]پختن گوشت بره از روغن زیتون اضافی خارج کنید و آن را ذخیره کنید، سپس آن را با کاغذ آشپزخانه خشک کنید

11. Pour remaining marinade into saucepan placed over medium heat.
[ترجمه ترگمان]marinade باقیمانده را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید
[ترجمه گوگل]مرطوب نگه داشتن باقیمانده را به قوطی پودر روی حرارت متوسط ​​قرار دهید

12. Mix in 1 tablespoon of the reserved artichoke marinade.
[ترجمه ترگمان]یک قاشق سوپ خوری از کنگر فرنگی ذخیره شده را مخلوط کنید
[ترجمه گوگل]مخلوط را در 1 قاشق غذاخوری از ماریناد آرتیکوک نگهداری کنید

13. Preheat oven to 400 F. . Remove pheasant from marinade and pat dry with paper towels. Season with salt and pepper.
[ترجمه ترگمان]فر Preheat را روی ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید قرقاول را از marinade بردارید و با حوله های کاغذی خشک کنید فصل با نمک و فلفل
[ترجمه گوگل]کوره پیش گرم تا 400 درجه فارنهایت Pheasant را از ماریناد بردارید و با حوله های کاغذی خشک کنید ادویه زدن با نمک و فلفل

14. Remove the trout from the marinade with a slotted spoon and transfer to a rack in a baking dish.
[ترجمه ترگمان]ماهی قزل آلای را با قاشق slotted از the جدا کنید و در یک ظرف پخت به یک قفسه انتقال دهید
[ترجمه گوگل]ماهی قزل آلا را از ماریناد با یک قاشق چاقو برداشته و به یک قفسه در یک ظرف پخت منتقل کنید

15. Add onion, carrot, celery, and reserved vegetables from marinade to skillet and cook until just softened.
[ترجمه ترگمان]پیاز، هویج، کرفس و سبزیجات را از marinade به ماهی تابه و آشپز اضافه کنید تا کمی نرم شود
[ترجمه گوگل]اضافه کردن پیاز، هویج، کرفس و سبزیجات را از ماریناد به اسکلت نگهداری کنید و آن را تا زمانی که فقط نرم شده است طبخ کنید

پیشنهاد کاربران

مزه دار کردن با انواع چاشنی ها

marinade ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: ترچاشنی
تعریف: چاشنی مخلوط مایعی که معمولاً گوشت و ماهی را در آن می خوابانند


کلمات دیگر: