1. Discard the bacon rind and cut each rasher in half.
[ترجمه ترگمان]پوست خوک را دور بریزید و هر rasher را به نصف کاهش دهید
[ترجمه گوگل]شتر بیکن را از بین ببرید و هر روهر را نصف کنید
2. Roll one rasher around each prune and secure with a cocktail stick.
[ترجمه ترگمان]one را دور هر کدام می چرخاند و با عصا به آن وصل می شود
[ترجمه گوگل]رنده کردن یک قاشق چایخوری در اطراف هر قاشق چایخوری را با یک چوب کوکتل محکم کنید
3. The black dog snatched the rasher of bacon away.
[ترجمه ترگمان]سگ سیاه گوشت خوک را به کناری کشید
[ترجمه گوگل]سگ سیاه سگ را از دور بیکن برداشت
4. a rasher of bacon.
[ترجمه ترگمان]گوشت خوک
[ترجمه گوگل]یک شتر بیکن
5. Spread with butter if wished. 4 To serve, place a rasher of bacon on each muffin half.
[ترجمه ترگمان]اگر بخواهی با کره زمین باز کن ۴ تا خدمت، جای گوشت خوک رو روی هر muffin قرار بده
[ترجمه گوگل]اگر می خواهید با کره گسترش دهید 4 برای خدمت، یک نعلبکی از بیکن را در هر نیمه کاهو قرار دهید
6. I sampled the oak-smoked back - quite the most succulent, aromatic and potentially habit-forming rasher I have ever had.
[ترجمه ترگمان]من از چوب بلوط استفاده کردم - کاملا the، معطر و به طور بالقوه habit که تا به حال داشته ام
[ترجمه گوگل]من پشت دم بلوط را انتخاب کردم - کاملا شاداب ترین، معطر و به طور بالقوه عادت ساخت Rasher من تا به حال شده است
7. So, one day in addition to my yoghurt I had a rasher of bacon and one egg.
[ترجمه ترگمان]بنابراین، یک روز علاوه بر ماست من یک تکه گوشت خوک و یک تخم مرغ داشتم
[ترجمه گوگل]بنابراین، یک روز علاوه بر ماست ما یک راس گوشت گوسفند و یک تخم مرغ داشتم
8. The eggs were great but the sausage or bacon choice meant I got a one inch frankfurter and she got a single thin rasher of bacon.
[ترجمه ترگمان]تخم مرغ عالی بود، اما کالباس یا گوشت خوک، یعنی من یک کم سوسیس گرفتم و او هم یک سوسیس کوچک گوشت خوک درست کرد
[ترجمه گوگل]تخم مرغ عالی بود، اما انتخاب سوسیس یا بیکن به معنای یک فنجان سوسن یک اینچ بود و او یک راش نازک بیکن را دریافت کرد
9. Mix cooked rice with toasted sesame and blanched spinach, then roll it with a thin rasher of bacon, then fry the roll to make the bacon seal.
[ترجمه ترگمان]برنج پخته شده را با اسفناج toasted و اسفناج سفید مخلوط کنید و سپس آن را با یک تکه گوشت خوک رقیق کنید و سپس گوشت را سرخ کنید تا مهر و موم خوک را درست کنید
[ترجمه گوگل]برنج پخته شده را با کنجد تند و اسفناج خرد شده مخلوط کنید، سپس آن را با یک رنده نازک از بیکن رول کنید، سپس رول را برای پختن بیکن سرخ کنید