کلمه جو
صفحه اصلی

لیته

فرهنگ فارسی

بادمجان پخته ولهیده، ترشی بادمجان
( اسم ) لیته ترشی .یا لیته بادنجان . ترشیی است که از بادنجان پخته و له کرده و بعضی مواد دیگر تهیه کنند .
پخته و سپس کوفته ترشی بادنجان پخته و سپس کوفته ٠ ترشی است که از بادنجان پخت. کوفته و سرکه میسازند لیته ترشی لیت. بادنجان ترشی که از بادنجان پخته و له کرده و پار. ابزارها کنند ٠

فرهنگ معین

(تِ ) (اِ. ) ۱ - بادمجان پخته . ۲ - ترشی بادمجان .

لغت نامه دهخدا

لیته. [ت َ / ت ِ ] ( اِ ) پخته و سپس کوفته. ترشی بادنجان پخته و سپس کوفته. ترشی است که از بادنجان پخته کوفته و سرکه میسازند. لیته ترشی. لیته بادنجان. ترشیی که از بادنجان پخته و له کرده و پاره ای ابزارها کنند.

فرهنگ عمید

۱. بادمجان پخته و لهیده.
۲. ترشی بادمجانِ پخته و له شده.

دانشنامه عمومی

لیته (استان)، یکی از استان های کشور فیلیپین
لیته ترشی، نوعی ترشی


کلمات دیگر: